UMS Group Asia-Pacific

Office: +61  (2) 9052 4902
info@umsgroup.com

News & Events

Ronde tafel bijeenkomst "Asset Management in de openbare ruimte"

Woensdag 6 juni organiseert UMS Group in samenwerking met de gemeente Dordrecht en Rotterdam een ronde tafel bijeenkomst met als onderwerp ‘Asset Management in de openbare ruimte’. Tijdens de sessie zullen wij samen met 8 middelgrote gemeenten ons buigen over het implementeren en toepassen van Asset Management voor objecten in de openbare ruimte. Ook worden alternatieven besproken voor het efficiënt en effectief beheer van assets binnen (middel)grote gemeenten mede in het licht van de gevolgen van de energie transitie en de circulaire economie. De gemeenten Dordrecht en Rotterdam zullen hun ervaringen delen met het implementeren van Asset Management. 

Het uitwisselen van praktijkervaringen zal centraal staan tijdens deze middag. Door middel van veel interactie; korte presentaties van sprekers uit de gemeentes en de sector, gevolgd door discussie over de uitdagingen bij het implementeren van Asset Management, hopen wij een setting te creëren waar gemeentes van elkaar kunnen leren, zodat het wiel niet voor ieder afzonderlijk uitgevonden hoeft te worden.

Wij als UMS Group zullen daarnaast onze bestaande kennis betreft andere asset intensieve industrieën te delen. Mocht u binnen uw gemeente ook vraagstukken hebben betreft het efficiënt en effectief beheren van assets, of heeft u ook interesse om een sessie zoals deze bij te wonen, Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich kosteloos aanmelden via registration@umsgroup.com

Download hier de uitnodiging voor de Ronde Tafel 

More news

 

Meet us at the 4th Annual Asset Management Forum: Power Generation
Assetmanagement bij Stadsbeheer: van professioneel naar optimaal beheer
UMS Group appointed as Endorsed Trainer